ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΣTO "ΣΑΝΤΙΝΟ"

Το παραδοσιακό μας σκάφος αποτελεί ένα αγαπημένο σύμβολο της περιοχής και αποτελεί έναν ασφαλή και άνετο τρόπο για να ανακαλύψετε την ιστορία και τον πολιτισμό του Όρμου του Ναυαρίνου.

Με τις κρουαζιέρες μας, θα ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Εξερευνήστε τα ιστορικά αξιοθέατα και τις μοναδικές φυσικές ομορφιές που περιβάλλουν τον Όρμο του Ναυαρίνου.

Santino-Pylos-Cruises Journey Through Time & Nature: Navarino Bay Cruises await.

Αφήστε την εμπειρία μας να σας οδηγήσει σε μοναδικές κρουαζιέρες στον όρμο του Ναυαρίνου!

Δημιουργήστε
τις αναμνήσεις σας
μαζί μας

Επιλέξτε την επόμενη περιπέτειά σας με το «Σαντίνο» και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο! Είτε είστε λάτρης της ιστορίας είτε της φύσης, θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει στις εκδρομές μας.

Μοναδική
ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο κόλπος του Ναβαρίνου προσφέρει ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. Τα γαλήνια νερά περιβάλλονται από πλούσιο πράσινο και εντυπωσιακούς βράχους, δημιουργώντας ένα γραφικό σκηνικό. Αυτή η περιοχή είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης, προσφέροντας μια ματιά στο παρθένο μεγαλείο του παράκτιου παραδείσου της Ελλάδας.

Ιστορικά
ΜΝΗΜΕΙΑ

Στον Όρμο του Ναυαρίνου διεξήχθη η τελευταία πράξη της ελληνικής επανάστασης, η οποία συνέβαλε στην απελευθέρωση του ελληνικού κράτους. Στα τρία νησάκια του όρμου βρίσκονται τα μνημεία των πεσόντων συμμάχων Αγγλων, Γάλλων και Ρώσων, που αποτελούν έναν ξεχωριστό φόρο τιμής σε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ "ΣΑΝΤΙΝΟ"?

Οι φιλοξενούμενοι μας λένε...